четвер, 22 лютого 2018 р.

Кохання врятує світ


           14.02.2018                                                    
                                           Кохання врятує світ
  14 лютого 2018 року в Мелешківській загальноосвітній школі І ступеня відбулося  свято, приурочене до дня Св. Валентина. Організувала й провела захід  вчитель 1 класу Остафійчук Оксана Василівна.
  День закоханих у школі — це завжди жарти, дзвінкий сміх, пісні, які примушують серце битися частіше і радіти життю. Отже, ранок у Мелешківській школі 14 лютого почався досить активно та гамірно, особлива активність спостерігалася  серед дітей. Протягом всієї урочистості з приводу Дня святого Валентина діти брали участь у конкурсі «У пошуках сердець». Перед початком уроків вчителька оголошує всім учням, що по школі заховані різнокольорові сердечка. Ну а той, хто до закінчення уроків знайде найбільшу кількість цих сердечок, перемагає і отримує приз. Сердечка були заховані в різноманітних місцях: прикріплені під стільцями і партами, завішані за шторами, приклеєні на вазонках.
  По закінченні останнього уроку пролунав дзвоник, який сповістив про початок свята під назвою  "Кохання врятує світ”. Вчителька розпочала захід із вступного слова. Вона доповіла дітям про історію створення та особливості цього яскравого дня.
  Святкова програма являла собою творчі змагання, учасниками якого стали не тільки діти, а й вчителі школи. Присутні взяли участь у таких конкурсах:
-      білі поздоровлення;
-      у тісноті;
-      модельєри;
-      ласкаве слово;
-      назбирай очки;
-      дружна пара;
-      розбите серце.
  Після конкурсів була проведена гра «Запитання-відповідь» (2 конверта. В одному 10 питань, в іншому 10 відповідей. Діти по порядку тягнуть питання і відповідь.). Після гри діти обмінялися теплими привітаннями і подарунками.
  Усім сподобалося поведене свято, яке зарядило присутніх невичерпним позитивом. Загалом на заході панувала весела і невимушена атмосфера.




Немає коментарів:

Дописати коментар