пʼятниця, 30 квітня 2021 р.

                                            День прикордонника

30 квітня – професійне свято для тих воїнів і офіцерів, хто охороняє кордони України. В цей день, згідно з Указом Президента №111/2018 в країні вшановують прикордонні війська!

 Варто сказата про те, наскільки відповідальна і небезпечна їх робота. Адже навіть у мирний час кордонам країни та її економіці, а також життю та здоров'ю громадян постійно загрожують контрабандисти, злочинці, які торгують людьми, й інші елементи організованого криміналу. І незважаючи на те, що сучасна служба на кордонах нашої батьківщини передбачає взаємодію військ на землі, в територіальних водах країни і в її небі, а на службі прикордонників знаходяться всі найновітніші технології, без особистої мужності й відповідальності, яку поклали на себе прикордонники, захист суверенних територій України був би просто неможливий.

 Тому у стінах Філія Мелешківська ЗЗСО І ступеня був організований і провединий захід з нагоди цієї дати. До школи завітали: начальний групи Дільничних інспекторів прикордонної служби Малнів стариший сержант Строган Роман Вікторовий і дільничний інспектор служби старший сержант Корпесьо Петро Іванович. Вони розповіли дітям про обовязки, які вони несуть перед державою за своє звання. Вони розказали і наочно показали технології, якими користуються воєнні, щоб захищати кордони України. Діти мали змого зблизька побачити як працюють ці засоби у реальному житті.

 Діти із захопленням, подивом і цікавість  «ловили» кожне слово, сказане воєнними.    









Немає коментарів:

Дописати коментар